Termeni și condiții

Teknica Legno este denumirea comercială a S.C. Teknica Legno S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Plaiu Câmpinei, Șotrile, 6, Prahova. Numărul de ordine în Registrul Comerțului este J29/1149/24.07.2013, iar codul unic de înregistrare fiscală este RO32054190.

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la Conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Teknica Legno (electronic, telefonic, etc.).

Site – adresa web teknicalegno.ro și subdomeniile acesteia.

Conținut – reprezintă:

  • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate sau vizualizate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat / colaborator al companiei Teknica Legno prin mijloace electronice și / sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informații legate de Bunurile și / sau Serviciile și / sau tarifele practicate de compania Teknica Legno într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la compania Teknica Legno sau alte date privilegiate ale acesteia.

Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (precum: e-mail / SMS / telefonic) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele prezentate pe Site, informații cu privire la oferte, informații cu privire la Bunuri și Servicii prezentate.

Specificații – toate specificațiile și / sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.